Батерија високомонтажна долг врат • MILD
, ,

Батерија високомонтажна долг врат

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1013028

Материјал: пластика, метал
Притисок: 220-240V/50Hz
Моќност: 3Kw
Притисок на вода: 0,04 до 0,5 MPa
Проток на топла вода: 2-2,5л/мин.
Температура на водата: 30-60°С
Електричен кабел: 1,2м
Гаранција: 1 година

2.299,00 ден

На Залиха!

Спореди

Материјал: пластика, метал
Притисок: 220-240V/50Hz
Моќност: 3Kw
Притисок на вода: 0,04 до 0,5 MPa
Проток на топла вода: 2-2,5л/мин.
Температура на водата: 30-60°С
Електричен кабел: 1,2м
Гаранција: 1 година

Шифра: 1013028 Категорија: , ,