Базен INTEX 5.49 m x 1.22 m • MILD
,

Базен INTEX 5.49 m x 1.22 m

Достапност:

Продадено


Шифра: 1014990

Димензии: 549 cm x 122 cm

44.499,00 ден

Продадено

Спореди

Димензии: 549 cm x 122 cm

PRISM FRAME 26732 е идеално решение кое ќе ви овозможи да поминете убав ден со вашето семејство или пријатели.

Со метална рамка, со филтер пумпа со капацитет 5.678 Lt / h, покривка, долна подлога и скали

Капацитет на вода: 24.311 L.

Шифра: 1014990 Категорија: ,