Базен INTEX 4.57 m x 1.22 m • MILD
,

Базен INTEX 4.57 m x 1.22 m

Достапност:

Продадено


Шифра: 1014991

Димензии: 457 cm x 122 cm

33.000,00 ден

Продадено

Спореди

Димензии: 457 cm x 122 cm

GREYWOOD PRISM FRAME PREMIUM 26742 е идеално решение кое ќе ви овозможи да поминете убав ден со вашето семејство или пријатели.

Со метална рамка, сива боја дизајн на дрво, со филтер пумпа со капацитет 3785 Lt / h, покривка, долна подлога и скали

Капацитет на вода: 16 805 L.

шифра: 5534

Шифра: 1014991 Категорија: ,