Базен INTEX 305 cm x 76 cm • MILD
,

Базен INTEX 305 cm x 76 cm

Достапност:

Продадено


Шифра: 1014988

Димензии: 305 х 76 cm

9.499,00 ден

Продадено

Спореди

Димензии: 305 х 76 cm

Intex 26702 е лесен за составување и неговата силна потпорна челична конструкција го прави стабилен и добро избалансиран. Материјалот ПВЦ што се користи за базенот е изработен од три слоја: внатрешен и надворешен ПВЦ слој, густ и цврст, и среден слој од полиестер. Ова е базен наменет да трае со години за да ви овозможи неограничено време за одмор во сопствената градина.

Со метална рамка и филтер пумпа со капацитет од 1250 l / h (Филтер Н)

Рамката на овој базен Intex е изработена од цврст третиран челик за да се елиминира можноста од ‘рѓа и корозија.

Капацитет: 4485 l.

шифра: 5916

Шифра: 1014988 Категорија: ,