Базен INTEX 300x200x75 cm • MILD
, ,

Базен INTEX 300x200x75 cm

Достапност:

Продадено


Шифра: 1014984

INTEX 28272 300 x 200 х 75 cm, со метална рамка без филтер пумпа. Карактеристики: Димензии: 300cm x 200cm x 75cm, капацитет 3.834 литри (90% капацитет), трослоен висококвалитетен пвц материјал. Тежина 19,9кг.

8.499,00 ден

Продадено

Спореди