Аспиратор VIVAX HOME CHO-60PT070A X • MILD
, ,

Аспиратор VIVAX HOME CHO-60PT070A X

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1014385

Боја Сребрена
Материјал Инокс
Дијаметар на поврзување на одводот (cm) 15
Тип на хауба Вграден телескопски
Тип на филтер Алуминиум 5 слоја
Енергетска ефикасност И
Контрола Механички
Напојување 220-240 V AC
Осветлување МРАЗ
Проток на воздух (ErP) (m3/h) 361

4.499,00 ден

На Залиха!

Спореди

Сјај и впечатливост во кујната – VIVAX кујнски аспиратор CHO-60PT070A X ефикасно ја отстранува пареата и мирисите при подготовка на храната.
Традиционалниот изглед на хаубата го комплетира изгледот на кујната. Со две нивоа на работа, работните перформанси на најенергетски најефикасниот уред лесно се прилагодуваат на условите при готвење.
Кујнскиот аспиратор VIVAX CHO-60PT070A X е видлив само кога е потребно – тој е целосно вграден во кујнскиот елемент.
Опремен е со петслојни алуминиумски филтри за маснотии коишто овозможуваат ефикасно отстранување на пареата, маснотиите и непријатните мириси од кујната. На највисоко ниво на проток на воздух, аспираторот отстранува до 361 m3/h воздух од просторијата.
LED светлата за готвење ја шират светлината подеднакво по целата работна плоча.
Боја Сребрена
Материјал Инокс
Дијаметар на поврзување на одводот (cm) 15
Тип на хауба Вграден телескопски
Тип на филтер Алуминиум 5 слоја
Енергетска ефикасност И
Контрола Механички
Напојување 220-240 V AC
Осветлување МРАЗ
Проток на воздух (ErP) (m3/h) 361