Аспиратор VIVAX HOME CHO-60CHA100T X • MILD
, , , ,

Аспиратор VIVAX HOME CHO-60CHA100T X

Достапност:

Продадено


Шифра: 1014636

LED осветлување 2x1W 187 Lux и мотор од 100W кој овозможува висок проток на воздух од 281m3/h

5.499,00 ден

Продадено

Спореди

Кујнски аспиратор кој е целосно вграден во кујнскиот елемент. Опремен е со алуминиумски филтри за маснотии што се перат што овозможуваат ефикасно зафаќање и отстранување на влагата и чадот од маснотиите од вашето место за готвење. Аспираторот е опремен со моќно LED осветлување 2x1W 187 Lux и мотор од 100W кој овозможува висок проток на воздух од 281m3/h