Аспиратор LUXELL DS6-905 INOX • MILD
, ,

Аспиратор LUXELL DS6-905 INOX

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 93723

Луксел Аспиратор INOX

Моќност на вшмукување: 250 m3/h
2 Нивоа на брзина
Контрола на копче
Лед светилка
INOX
Моќност: 90 W
Димензи: 60 x 48 x 15

3.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Луксел Аспиратор INOX

Моќност на вшмукување: 250 m3/h
2 Нивоа на брзина
Контрола на копче
Лед светилка
INOX
Моќност: 90 W
Димензи: 60 x 48 x 15