Аспиратор GORENJE WHI 643 ORA W • MILD
, ,

Аспиратор GORENJE WHI 643 ORA W

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 90978

Линија
Ора-Ито
Тип на хауба
наклонети
Тип на инсталација
ѕид
Димензии (ВxШxД), см
79-99 x 60 x 47
Висина, см
79-99
Ширина, см
60
Длабочина, см
47
Димензии на украсната кутија (ВxШxД), см
42-62 x 25,1 x 16,4
Минимална висина на кутијата, cm
42
Максимална висина на кутијата, cm
62

26.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Аспираторот со наклон Gorenje WHI 643 ORA W е одличен пример за комбинација на значајна функционалност и минималистички дизајн, што е карактеристично за целата колекција, направена под раководство на францускиот индустриски дизајнер Ора Ито. Овој модел не е исклучок: телото и надворешната кутија се направени од метал и обоени во бело. За наклонетиот панел се користи стакло со бела украсна влошка. Подолу е електронска контролна табла осетлива на допир.
Gorenje WHI 643 ORA W може да работи и за внесување и издувни воздух во оџакот и за рециркулација. Во овој случај, воздухот се прочистува со помош на јаглероден филтер и се враќа во просторијата. Периметрискиот систем за вшмукување ефикасно ги зафаќа непријатните мириси и капките маснотии и ги насочува кон филтерот за маснотии.

Има три поставки за брзина, како и можност за накратко зголемување на моќта на вшмукување со помош на технологијата за интензивна вентилација PowerBoost.

Високата функционалност на овој уред е обезбедена со збир на опции кои ви дозволуваат да ја автоматизирате работата. Системот AdaptTech го открива нивото на загаденост на воздухот со помош на сензори и го вклучува уредот кога е потребно. Функцијата Refresh го одржува воздухот свеж во текот на денот. Се префрла на првата брзина на секои 50 минути. По 10 минути работа, уредот се исклучува. Обезбеден е и тајмер. Со негова помош, можете да поставите временски период по кој уредот сам ќе се исклучи.
Комплетот вклучува отстранлив филтер за маснотии изработен од алуминиум и филтер со полиуретанска пена. Индикаторот за контаминација ќе ве предупреди за потребата од одржување. Јаглеродниот филтер се купува посебно.

Клучни придобивки:

Периметриски систем за вшмукување
Индикатор за затнување на филтерот
Тајмер

Шифра: 90978 Категорија: , ,