Аспиратор GORENJE TH62E4X • MILD
, ,

Аспиратор GORENJE TH62E4X

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1016978

Аспиратор – самостоен · TH62E4X
Енергетска класа: C, Наместо елемент, Управување: Копче, Бучност: 71 dB(A), Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 450 m³/h, Ширина: 600 mm, Висина: 170 mm

7.499,00 ден

На Залиха!

Спореди

Аспиратор – самостоен · TH62E4X
Енергетска класа: C, Наместо елемент, Управување: Копче, Бучност: 71 dB(A), Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 450 m³/h, Ширина: 600 mm, Висина: 170 mm

ФИЛТРИ СО ПОЛИУРЕТАНСКА ПЕНА
Предности од полиуретанска пена
Уникатните алуминиумски филтри за маснотии се унапредени со специјална полиуретанска пена која елиминира до 98% од сите честички на нечистотија и маснотија. Истовремено, аспираторот ја одржува својата ефикасност на апсорпција.

Рециркулирачкиот аспиратор ги влече пареата и воздухот контаминирани со мириси за готвење низ филтерот и го враќа чистиот воздух во кујната.

Аспираторите со проточно функционирање го вовлекуваат заситениот воздух со пареа и мириси во филтер, и потоа прочистениот воздух го враќаат во кујната. Во овој случај, воздухот се прочистува во јагленов филтер кој ги отстранува мирисите и прочистениот воздух е рециркулиран назад во кујната.

Поголема моќност со помалку бучава

Во денешните домови, кујната е централна просторија, па затоа повеќе внимание се посветува на нивото на бучава предизвикано од работата на кујнскиот аспиратор. Во последните неколку години, капацитетот на кујнските аспиратори значително се зголеми, така што ние користиме звучно изолирани материјали во повеќето кујнски аспиратори.