Аспиратор GORENJE TH62E4B • MILD
, ,

Аспиратор GORENJE TH62E4B

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1016979

Шифра на производот: 735442 Аспиратор за аспиратор Контролна единица: Едноставни копчиња за лесна контрола Максимално ниво на бучава: 71 dB(A)re 1 pW Максимална апсорпција: 450 m³/h Енергетска класа: C Линија: Essential Line Димензии на производот (Д x Ш x Д) : 60 × 17 × 30,6 см

8.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Шифра на производот: 735442 Аспиратор за аспиратор Контролна единица: Едноставни копчиња за лесна контрола Максимално ниво на бучава: 71 dB(A)re 1 pW Максимална апсорпција: 450 m³/h Енергетска класа: C Линија: Essential Line Димензии на производот (Д x Ш x Д) : 60 × 17 × 30,6 см

Искористете ги предностите на полиуретанската пена
Специјалната пена во филтерот елиминира до 98% од сите маснотии и други нечистотии. Ова го прави воздухот во кујната поладен и почист. Во исто време, аспираторот ја одржува А класата на ефикасност на апсорпција.