АСПИРАТОР GORENJE TH60E3B • MILD
, ,

АСПИРАТОР GORENJE TH60E3B

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 93528

Аспиратор – самостоен · TH60E3B
Енергетска класа: C, Наместо елемент, Управување: Преклопник, Бучност: 67 dB(A), Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 350 m³/h, Ширина: 600 mm, Висина: 170 mm

5.990,00 ден

На Залиха!

Спореди

Аспиратор – самостоен · TH60E3B
Енергетска класа: C, Наместо елемент, Управување: Преклопник, Бучност: 67 dB(A), Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 350 m³/h, Ширина: 600 mm, Висина: 170 mm

ФИЛТРИ СО ПОЛИУРЕТАНСКА ПЕНА
Предности од полиуретанска пена
Уникатните алуминиумски филтри за маснотии се унапредени со специјална полиуретанска пена која елиминира до 98% од сите честички на нечистотија и маснотија. Истовремено, аспираторот ја одржува својата ефикасност на апсорпција.
See what you’re cooking

Најновите модели на аспиратори се опремени со LED осветлување за да се овозможи одличен преглед над плочата за готвење и околниот простор. Вградените LED диоди се високо-ефикасни споредбено со останатите сијалици и овозможуваат подобро освелување кое е поблиско до природното осветлување, со минимална потрошувачка на енергија, додека нивниот животен век е до три пати подолг. Паметно поставените LED сијалички овозможуваат оптимално осветлување на плочата за готвење и претставуваат важен естетски и функционален елемент во кујната.
Рециркулирачкиот аспиратор ги влече пареата и воздухот контаминирани со мириси за готвење низ филтерот и го враќа чистиот воздух во кујната.

Аспираторите со проточно функционирање го вовлекуваат заситениот воздух со пареа и мириси во филтер, и потоа прочистениот воздух го враќаат во кујната. Во овој случај, воздухот се прочистува во јагленов филтер кој ги отстранува мирисите и прочистениот воздух е рециркулиран назад во кујната.
Поголема моќност со помалку бучава

Во денешните домови, кујната е централна просторија, па затоа повеќе внимание се посветува на нивото на бучава предизвикано од работата на кујнскиот аспиратор. Во последните неколку години, капацитетот на кујнските аспиратори значително се зголеми, така што ние користиме звучно изолирани материјали во повеќето кујнски аспиратори.