Аспиратор Gorenje DKG9335 • MILD
, ,

Аспиратор Gorenje DKG9335

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 92827

Нерѓосувачки челик + стакло
Рециркулација или одвод на воздух
Механичко управување
Индикатор за работа на аспираторот
халоген: 2 × 20 W
Брзина на вентилаторот: 3
Број на мотори: 1
Дијаметар на одводната цевка: 15 см

18.990,00 ден

На Залиха!

Спореди

Аспиратор
Нерѓосувачки челик + стакло
Рециркулација или одвод на воздух
Механичко управување
Индикатор за работа на аспираторот
халоген: 2 × 20 W
Брзина на вентилаторот: 3
Број на мотори: 1
Дијаметар на одводната цевка: 15 см

Дополнителна опрема
Алуминиумски филтер за маснотии што може да се пере
Филтер за маснотии што може да се пере
Јаглероден филтер: 182192
Метален филтер: 181471

Технички својства/димензии
Дијаметар на одводната цевка: 15 см
Растојание од долниот раб до врвот на турбината: 49,5 cm
Моќност на моторот: 230 W
Максимален проток на воздух при одвод на воздух: 452 m3/h
Максимален проток на воздух при рециркулација: 407 m3/h
Ниво на бучава: 57 dB(A)
Димензии на производот (ширина x длабочина: 90 x 49 см
Висина на производот без оџак: 6 cm
Висина на украсен оџак (мин/макс): 59 / 105,5 см
Димензии на спакуваниот уред (ШxВxД): 96,4 × 47,4 × 58,7 cm
Бруто тежина на уредот: 22,3 кг

Шифра: 92827 Категорија: , ,