Аспиратор GORENJE BHP 62 CLI • MILD
, ,

Аспиратор GORENJE BHP 62 CLI

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1014419

Кујнски аспиратор · BHP62CLI
Енергетска класа: C, Вградена, Контрола: Копчиња, Шум (макс.): 71 dB(A), Максимален проток на воздух во режим на издувни гасови: 435 m³/h, Ширина на производот: 600 mm, Висина на производот: 170 mm

7.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Филтри за маснотии
Може да се пере во машина
Металните филтри за маснотии во аспираторите на Gorenje лесно се отстрануваат и чистат. Тие лесно може да се мијат рачно или во машина за миење садови со помош на деликатната програма.
Дизајнот на аспираторот во мека слонова коска или црна мат боја е надополнет со препознатливата рачка во античка златна боја. Копчињата овозможуваат традиционална контрола на аспираторот и неговите функции. Декоративната рачка која одговара на дизајнот на целата колекција одлично го надополнува изгледот на аспираторот и го нагласува неговиот класичен карактер.
Тип на уред
Кујнски аспиратор
Линија
Класико
Енергетска класа
В
Тип на градба
Вграден
Еден вид аспиратор
Телескопски
Начин на работа
Одводнување и рециркулирање
Материјал за домување
Обоен челик/стакло

Вид на светилки
LED
Филтер за маснотии
Алуминиумски филтер за маснотии
Број на филтри
2
Тип на мотор
Асинхрони со кондензатор
Вентил за неповратен проток на воздух 150 мм
Бучава (макс.) 71 dB(A)
Должина на приклучниот кабел 1420 мм
Ширината на производот 600 мм
Висина на производот 170 мм
Длабочина на производот 315 мм
Ширината на спакуваниот производ 665 мм
Висината на спакуваниот производ 230 мм
Длабочината на спакуваниот производ 366 мм
Бруто тежина на уредот 8,6 кг
Нето тежина на уредот 7,4 кг
Напон 220-240 В
Фреквенција 50/60 Hz
Моќност за поврзување141 В
Максимален проток на воздух во режим на издувни гасови
435 m³/h
Максимален проток на воздух за време на рециркулацијата
215 m³/h
Проток на воздух во режим на издувни гасови, ниво 1
158 m³/h
Проток на воздух во режим на издувни гасови, ниво 2
257 m³/h
Проток на воздух во режим на издувни гасови, ниво 3
435 m³/h
Годишна потрошувачка на енергија
41,7 kWh