Аспиратор E-lux MOD 3004BL60 • MILD
, ,

Аспиратор E-lux MOD 3004BL60

Достапност:

На Залиха!


Шифра: n/a

Аспиратор E-LUX
60 см
Лед светилка
Со штекер/Со јаглероден филтер
Контрола на допир
56 dB
650м3/ч

Спореди

Аспиратор E-LUX
60 см
Лед светилка
Со штекер/
Контрола на допир
56 dB
650м3/ч