Аспиратор BEKO HNU 51311 S • MILD
, ,

Аспиратор BEKO HNU 51311 S

Достапност:

Продадено


Шифра: 1013051

Проток на воздух:381 m³/h
Ниво на бучење: min./maks 49/61 dB

7.499,00 ден

Продадено

Спореди

Tип: Стандарт
Број брзини:3
Начин на управување:Механичко
Број на мотор:1
Проток на воздух:381 m³/h
Ниво на бучење: min./maks 49/61 dB
2 x сијалица од 3 W, 1 x метален филтер,
Филтер со можност за перење во машина за садови
Начин на вградување: потполно вграден