Аспиратор E-lux 30060 WH60 • MILD
, ,

Аспиратор E-lux 30060 WH60

Достапност:

На Залиха!


Шифра: n/a

Аспиратор E-LUX
60 см
Лед светилка
Со штекер
Контрола на допир
Далечински управувач
56 dB
650м3/ч

Спореди

Аспиратор E-LUX
60 см
Лед светилка
Со штекер
Контрола на допир
Далечински управувач
56 dB
650м3/ч