Апарат за турско кафе FUEGO BL-009 • MILD
, , , ,

Апарат за турско кафе FUEGO BL-009

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1015946

Апарат за турско кафе

Моќност: 400W
Капацитет: 1-4cups
Систем за спречување на прелевање

2.490,00 ден

На Залиха!

Спореди

Апарат за турско кафе

Моќност: 400W
Капацитет: 1-4cups
Систем за спречување на прелевање