Апарат за пуканки FUEGO AOT -PM03 • MILD
, , , ,

Апарат за пуканки FUEGO AOT -PM03

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 93367

Моќност:1100W
Припрема на топол воздух без маснотии
220-240V~50/60Hz

1.399,00 ден

На Залиха!

Спореди

Моќност: 1100W
Лесен за чистење и одржување
Индикатор
Припрема на топол воздух без маснотии
Мерилка
220-240V~50/60Hz