Апарат за палчинки ARIETE 202RD • MILD
, , , ,

Апарат за палчинки ARIETE 202RD

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1012953

Апарат за палачинки
Моќност: 1000W
Термостат за регулација на јачинa
Нелеплива плоча со дијаметар од 30 cm
Две дрвени шпатули

2.299,00 ден

На Залиха!

Спореди

Апарат за палачинки
Моќност: 1000W
Термостат за регулација на јачинa
Нелеплива плоча со дијаметар од 30 cm
Две дрвени шпатули