Апарат за палачинки FUEGO AN-110 • MILD
, , , ,

Апарат за палачинки FUEGO AN-110

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 93750

Апарат за палачинки
Моќност:1200W
Дијаметар:30 сm
Нелеплива подлога
Термостат
Додатоци:шпатула и аксесоар за рамномерно нанесување на смесата

2.199,00 ден

На Залиха!

Спореди

Апарат за палачинки
Моќност:1200W
Дијаметар:30 сm
Нелеплива подлога
Термостат
Додатоци:шпатула и аксесоар за рамномерно нанесување на смесата