Апарат за леб GORENJE BM 910 W • MILD
, , , ,

Апарат за леб GORENJE BM 910 W

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1013633

АПАРАТ ЗА ЛЕБ
САД КОЈ СЕ ОТСТРАНУВА ПРЕМАЧКАН СО НЕЛЕПЛИВ СЛОЈ
ИЗБОР НА ГОЛЕМИНА НА ЛЕБОТ: 750 – 900 G
КОНТРОЛНО СТАКЛО
12 OДНАПРЕД ДЕФИНИРАНИ ПРОГРАМИ

4.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

АПАРАТ ЗА ЛЕБ
САД КОЈ СЕ ОТСТРАНУВА ПРЕМАЧКАН СО НЕЛЕПЛИВ СЛОЈ
ИЗБОР НА ГОЛЕМИНА НА ЛЕБОТ: 750 – 900 G
КОНТРОЛНО СТАКЛО
12 OДНАПРЕД ДЕФИНИРАНИ ПРОГРАМИ
ПРОГРАМА ЗА РАСТЕЊЕ НА ТЕСТОТО
ЗВУЧЕН СИГНАЛ
ФУНКЦИЈА ЗА ОДРЖУВАЊЕ НА ТОПЛИНАТА
ПРОДОЛЖЕНО ПЕЧЕЊЕ И ПО ПРЕКИН НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА
КОПЧЕ ЗА ВКЛУЧУВАЊЕ
РЕГУЛАЦИЈА НА ЗАПЕЧЕНОСТА НА КОРАТА
LCD ДИСПЛЕЈ
АВТОМАТСКА ПОДГОТОВКА НА ТЕСТО
ПРОГРАМ ЗА БРЗО ПЕЧЕЊЕ
ПРОГРАМА ЗА ЏЕМ
САД ЗА МЕРЕЊЕ
ЛАЖИЧКА ЗА ДОЗИРАЊЕ
ГУМЕНИ НОГАРКИ ЗА СТАБИЛНОСТ
АВТОМАТСКО ИСКЛУЧУВАЊЕ ЗА ДОПОЛНИТЕЛНА СИГУРНОСТ
КУЌИШТЕ: ПЛАСТИКА + МЕТАЛ
МОЌНОСТ НА ГРЕЈАЧОТ: 600 W
ДОЛЖИНА НА ПРИКЛУЧЕН КАБЕЛ: 1,0 M
ДИМЕНЗИИ (ШXВXД): 27 × 39 × 35,5 CM
НЕТО ТЕЖИНА НА АПАРАТОТ: 5,3 KG