Апарат за еспресо KRUPS EA810870 • MILD
, , , ,

Апарат за еспресо KRUPS EA810870

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1015789

Krups EA810870
Апарат за Еспресо
Боја Црна
Моќност 1450W

25.599,00 ден

На Залиха!

Спореди

Krups EA810870
Апарат за Еспресо
Боја Црна
Моќност 1450W
Притисок 15 bar
Автоматски
подвижен резервоар за вода 1.7л
мелница за кафе
Приготвување на две кафиња истовремено
приготвување на еспресо
капучино и лате
Термоблок
индикатор за вода
индикатор за кафе
индикатор за отпад
индикатор за чистење
прилагодување на јачина на вкус на кафе