Апарат за еспресо FUEGO CM-6821 • MILD
, , , ,

Апарат за еспресо FUEGO CM-6821

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1013222

Апарат за еспресо и капучино
Моќност:850 W
Притисок:15bar
Капацитет на резервоар:1.5l
Безбедносен систем за заштита од прегревање

5.699,00 ден

На Залиха!

Спореди

Апарат за еспресо и капучино
Моќност:850 W
Притисок:15bar
Капацитет на резервоар:1.5l
Безбедносен систем за заштита од прегревање