Апарат за еспресо De Longhi ECAM220 2GB • MILD
, , , ,

Апарат за еспресо De Longhi ECAM220 2GB

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1015790

24.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

De Longhi ECAM220.22.GB
Magnifica Start серија
Сиво Црна боја
Луксузен Апарат за еспресо кафе и капучино
Пумпа со притисок од 15 бари
Интегрирана Мелница за кафе со 250гр капацитет за зрна и 13 различни сетирања
Автоматско чистење и плакнење
Контрола на аромата и зачувување на аромата
Еко функција – автоматско исклучување
Капучино систем: комибинира пареа
воздух и млеко за идеално капучино
Нов држач за филтер CREMA
Правење пена од млеко
1.8л транспарентен резервоар за вода
Систем против капење
Прави едно капучино или 2 еспреса одеднаш
филтер за вода
програмирање на тврдоста на водата
1450W