Антена ISKRA P-20 • MILD
, ,

Антена ISKRA P-20

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1003819

Опсег на фреквенции: Ch.21-69 (470-862 MHz)
Број на елементи: 20
Со вграден Ф-конектор
Пасивно појачување: 7,5 dB(i)
Активно појачување: 22,5 dB(i)
Однос напред назад: 21 dB
Ширина на агол: Хоризонтално 49-56°; Вертикално 53-60°
Должина на антената: 40 cm
Отпорност: 75 Ohm
Наклон: 0°
Монтирање на столб со ширина: 20-50 mm

799,00 ден

На Залиха!

Спореди

Опсег на фреквенции: Ch.21-69 (470-862 MHz)
Број на елементи: 20
Со вграден Ф-конектор
Пасивно појачување: 7,5 dB(i)
Активно појачување: 22,5 dB(i)
Однос напред назад: 21 dB
Ширина на агол: Хоризонтално 49-56°; Вертикално 53-60°
Должина на антената: 40 cm
Отпорност: 75 Ohm
Наклон: 0°
Монтирање на столб со ширина: 20-50 mm