XIAOMI MI SMART ANTIBACTERIAL • MILD
, ,

XIAOMI MI SMART ANTIBACTERIAL

XIAOMI Mi
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 93677

LED дисплеј
Ногалки за стаблност
Капацитет:до 35 m²
Автоматско исклучување за безбедност

3.999,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд XIAOMI Mi
Капацитет на резервоар за вода 4,5L
Моќност 25W
Димензии 35,3x19x19cm
Должина на кабел 1,6m
Начин на контрола Механички
Број на брзини 3
Капацитет на навлажнување 300ml/h