VIVAX VOX BS500 • MILD
-22%
,

VIVAX VOX BS500

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1014264

Батерија (mAh): 4000
Звучници [W]: 50 W
Напојување: 110-240V
Висински димензии (cm): 60,6 cm
Моќност RMS (W): 50
Далечински управувач,
Кабел за напојување, Микрофон
Должина: 26,8/ Ширина (cm): 27.1

8.199,00 ден 10.499,00 ден

На Залиха!

Батерија (mAh): 4000
Звучници [W]: 50 W
Напојување: 110-240V
Висински димензии (cm): 60,6 cm
Моќност RMS (W): 50
Далечински управувач,
Кабел за напојување, Микрофон
Должина: 26,8/ Ширина (cm): 27.1