VIVAX VOX BS-210 • MILD
, ,

VIVAX VOX BS-210

VIVAX
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1007679

Кабел за напојување

2.299,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд VIVAX
Моќност 50W
RMS Моќност 50W
Батерија 3600 mAh
Начин на поврзување Bluetooth