VIVAX QH-1203 • MILD
, ,

VIVAX QH-1203

VIVAX
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1013612

Термостат за автоматско исклучвање

999,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд VIVAX
Моќност 1200W
Заштита Од Прегревање
Индикатор за топлина 2 нивоа на греење
Максимален простор за загревање 30m2