Vivax home WEL-140714B • MILD
, ,

Vivax home WEL-140714B

Достапност:

На Залиха!


Шифра: n/a

Број на вртежи:1400
Капацитет:7 кг
Програми:14
Спортска облека,стерилизација
Дополнително прилагодување на температурата: Да

13.499,00 ден

На Залиха!