VIVAX HOME AVC-600R Lava • MILD
, ,

VIVAX HOME AVC-600R Lava

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 107703

Моќност: 600W
Индикатор-покажувач на прашина
Метален резервоар: 12L

2.499,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд VIVAX
Моќност ~1400W
Заштита HEPA филтер
Индикатор за прашина Да
Воздушен заштитен вентил на мотор Не