VIVAX FC-04602 WH • MILD
, ,

VIVAX FC-04602 WH

Достапност:

На Залиха!


Шифра: n/a

10.299,00 ден

На Залиха!

Енергетска класа: А

Волумен на рерната: 64

Број на електрични плочи: 4

Страничен материјал: Бел метал

Боја: Бела

Горна лева рингла површинска моќност: 1500W

Долна лева рингла површинска моќност: 1000W

Горна десна рингла површинска моќност: 1000W

Долна десна рингла површинска моќност: 1500W

Тип на рерна: Статички

Пониска моќност на грејачот на рерната: 1300W

Моќност на грејачот на горната печка: 850W

Максимална температура на рерната: 250 C

Број на методи за печење: 4

Опрема за рерна: Хром решетка, Плиток сад, Светло

Димензии на производот: 60 x 85 x 65 cm