VIVAX COOL ACP-12CH35AERI R32 • MILD
, ,

VIVAX COOL ACP-12CH35AERI R32

VIVAX
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1008331

Ниво на бучава: 40dB
Eнергетска класа на ладење: A+++
Eнергетска класа на греење: А++
Тип на Фреон:R32
Јонизатор
Филтер за прашина

39.999,00 ден

На Залиха!

Техничка Спецификација

Бренд VIVAX
Димензии на надворешна единица 80,5cm Х 54,5cm Х 33cm
Димензии на внатрешна единица 32cm Х 96,9cm Х 24,1cm
Eнергетска класа на ладење A+++
Eнергетска класа на греење A++
Влезна моќност за ладење 977W
Влезна моќност за греење 977W
I FEEL функција Не
Одложен режим на работа Да
Начин на контрола Далечински Управувач
Препорачана површина до 35m2
Филтер за прашина Да