VIVAX BS-800 • MILD
, ,

VIVAX BS-800

VIVAX
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1007681

Даличински управувач, кабел за напојување, Микрофон

10.999,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд VIVAX
Димензии 68x31x31cm
Моќност 80W
RMS Моќност 80W
Батерија 4,5 mAh