VIVAX AEVI-AERI • MILD

VIVAX AEVI-AERI

VIVAX
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1012266

Модул за без жично поврзување на клими
Истиот е наменет за MONO SPLIT СЕРИЈАТА AEVI И AERI
КОМПАТИБИЛЕН ЗА СИТЕ МОДЕЛИ 2016 И 2017

1.199,00 ден

На Залиха!