VIVAX ACP-24DT70AERI/I3 / ACP-24LCAC70AERI/Os • MILD
, ,

VIVAX ACP-24DT70AERI/I3 / ACP-24LCAC70AERI/Os

VIVAX
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1011888

Ниво на бучава: 38dB
Eнергетска класа на ладење: A++
Eнергетска класа на греење: А+
Тип на Фреон:R32
Јонизатор
Филтер за прашина

94.999,00 ден

На Залиха!

Техничка Спецификација

Бренд VIVAX
Димензии на надворешна единица 70cm Х 84,5cm Х 36,3cm
Димензии на внатрешна единица 77,4cm Х 110cm Х 24,9cm
Eнергетска класа на ладење A++
Eнергетска класа на греење A+
Влезна моќност за ладење 2190W
Влезна моќност за греење 2050W
I FEEL функција Не
Одложен режим на работа Да
Начин на контрола Далечински Управувач
Препорачана површина до 80m2
Филтер за прашина Да