VIVAX ACP-18CH50AERI+R32 • MILD
, ,

VIVAX ACP-18CH50AERI+R32

Достапност:

На Залиха!


Шифра: n/a

Енергетска класа на ладење: А++
Енергетска класа на греење: А+
Капацитет на ладење: 5,27 kW
Капацитет на греење: 5,56 kW
Јонизатор

45.999,00 ден

На Залиха!

Инвертер клима уред
Енергетска класа на ладење: А++
Енергетска класа на греење: А+
Капацитет на ладење: 5,27 kW
Капацитет на греење: 5,56 kW
SEER: 7
SCOP: 4
Циркулација на воздух: 730m3/h
Температурен опсег на ладење и греeње:-15°C до +50°C
Ниво на бучава на внатрешна единица: 57dB
Ниво на бучава на надворешна единица: 65dB
R32 еколошки фреон
Надворешната единица има грејачи на компресор и кондензатор
Јонизатор