, ,

VIVAX ACP-12CH35AERI+ R32

Достапност:

На Залиха!


Шифра: n/a

Енергетска класа на ладење: А+++
Енергетска класа на греење: А++
Капацитет на ладење: 3,52 kW
Капацитет на греење: 3,81 kW
Јонизатор

29.990,00 ден

На Залиха!

Инвертер клима уред
Енергетска класа на ладење: А+++
Енергетска класа на греење: А++
Капацитет на ладење: 3,52 kW
Капацитет на греење: 3,81 kW
SEER: 8.5
SCOP: 4.6
Циркулација на воздух: 584m3/h
Температурен опсег на ладење и греeње:-15°C до +50°C
Ниво на бучава на внатрешна единица: 55dB
Ниво на бучава на надворешна единица: 62dB
R32 еколошки фреон
Надворешната единица има грејачи на компресор и кондензатор
Јонизатор