VIVAX ACP-12CH35AEMI R32 • MILD
-14%
, ,

VIVAX ACP-12CH35AEMI R32

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1010702

Тип на ладилно средство: R410A
Бучава (внатрешна единица): 38
Дизајнерско оптоварување за греење: 2.6
Ниво на звучна моќност (внатрешна единица): 53
Ниво на звучна моќност (надворешна единица): 60
Проток на воздух: 520

23.999,00 ден 27.999,00 ден

На Залиха!