TOSHIBA SHORAI EDGE RAS-B22J2KVSG-E/RAS-22J2AVSG-E 7kW • MILD
-7%
, ,

TOSHIBA SHORAI EDGE RAS-B22J2KVSG-E/RAS-22J2AVSG-E 7kW

TOSHIBA
Достапност:

На Залиха!


Шифра: n/a

89.990,00 ден 96.990,00 ден

На Залиха!

Енергетска класа (SEER/SCOP): A++ (7.30/4.60)

Максимален капацитет на ладење: 6700W

Максимален капацитет на греење: 7500W

Просечна моќност: 6100/7000W

Влезна моќност ладење: 1990W

Влезна моќност греење: 1880W

Проток на воздух: 1032 m3/h

Капацитет на одвлажнување: 2.50 l/h

Ниво на бучава: 34 dB

Работна температура: ОД -15℃ До 46℃

Маса внатрешна единица: 14 kg

Маса надворешна единица: 34 kg

Препорачана површина: 80 m2

Фреон: R32

Филтри: ULTRA Pure филтер

Димензии надворешна единица: 780x550x290

Димензии внатрешна единица: 1053x320x245

Гаранција: 3 Години

brands

TOSHIBA