Клима ТOSHIBA SHORAI EDGE RAS-18J2KVSG-E 6 kW • MILD
, ,

Клима ТOSHIBA SHORAI EDGE RAS-18J2KVSG-E 6 kW

TOSHIBA
Достапност:

Продадено


Шифра: n/a

82.990,00 ден

Продадено

Спореди

Енергетска класа (SEER/SCOP): A++ (7.80/4.60)

Максимален капацитет на ладење: 6000W

Максимален капацитет на греење: 6500W

Просечна моќност: 5000/6000W

Влезна моќност ладење: 1420W

Влезна моќност греење: 1590W

Проток на воздух: 990m3/h

Капацитет на одвлажнување: 2 l/h

Ниво на бучава: 31dB

Работна температура: ОД -15℃ До 46℃

Маса внатрешна единица: 14kg

Маса надворешна единица: 34kg

Препорачана површина: 70m2

Фреон: R32

Филтри: ULTRA Pure филтер

Димензии надворешна единица: 780x550x290

Димензии внатрешна единица: 1053x320x245

Гаранција: 3 Години

brands

TOSHIBA