TESLA WF81492M • MILD

TESLA WF81492M

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1013402

Tesla WF81492M машина за перење 8kg / 1400врт.
Капацитет: 8 kg
Бр. на вртежи: 1400
Мотор: Инвертер

22.999,00 ден

На Залиха!

Тип:Самостоечка
Енергетска класа:B
Број на вртежи: 1400 врт./мин
капацитет:8 kg
Боја:Бела
Ниво на бучавост:Центрифуга: 76dB
Начин на полнење:Предно
Одложен старт:Има
Програми:16

Шифра: 1013402 Категорија: