Tesla WF71231M • MILD
, ,

Tesla WF71231M

Достапност:

На Залиха!


Шифра: n/a

Енергетска класа: D
Капацитет (кг), 7
Полнење, фронтално
Максимален број на вртежи во минута на центригугата 1200.

15.999,00 ден

На Залиха!