, ,

TESLA TT34EX21-1232IA 12000BTU INV

TESLA
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1003795

Ниво на бучава: 40dB
Eнергетска класа на ладење: A++
Eнергетска класа на греење: А+
Тип на Фреон:R32
Јонизатор
Филтер за прашина

25.999,00 ден

На Залиха!

Техничка Спецификација

Бренд TESLA
Димензии на надворешна единица 49,5cm Х 77,7cm Х 29cm
Димензии на внатрешна единица 25cm Х 77,7cm Х 19,7cm
Eнергетска класа на ладење A++
Eнергетска класа на греење A+
Влезна моќност за ладење 1130W
Влезна моќност за греење 922W
I FEEL функција Да
Одложен режим на работа Да
Начин на контрола Далечински Управувач
Препорачана површина до 50m2
Филтер за прашина Да