TESLA TS300BWX • MILD
, ,

TESLA TS300BWX

TESLA
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1012211

Моќност: 800W
Заштита од прегревање
Индикатор за вклучен греач
Функција за одмрзнување и загревање

1.499,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд TESLA
Моќност 8500W
Автоматски термостат Да
Нивоа на температури 7
Заштита од прегревање Да
Димензии 20x28x16cm