TESLA TS200BX • MILD
, ,

TESLA TS200BX

TESLA
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1012210

Моќност: 850W
Заштита од прегревање
Индикатор за вклучен греач
Функција за одмрзнување и загревање

1.399,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд TESLA
Моќност 8500W
Автоматски термостат Да
Нивоа на температури 7
Заштита од прегревање Да
Димензии 19x28x17,5cm