TESLA MX510BWS • MILD
, ,

TESLA MX510BWS

TESLA
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1012222

Моќност:350W
Турбо Функција

2.399,00 ден

На Залиха!

Техничка Спецификација

Бренд TESLA
Број на брзини 5
Моќност 350W
Број на метални перки 2 броја
Начин на контрола Механички