TESLA CV6400SW • MILD
, ,

TESLA CV6400SW

Достапност:

На Залиха!


Шифра: n/a

19.999,00 ден

На Залиха!

Самостоен ел. шпорет со стаклокерамичка плоча
Боја: бела
Ширина: 60 ​​см
Енергетска класа: А
4 грејни зони
– долу лево: 1,8 kW – 180 mm
– долу десно: 1,2 kW – 140 mm
– горе десно: 1,8 kW – 180 mm
– горе лево: 1,2 kW – 140 mm
Рерна: Вентилатор со рерна со скара
Зафатнина на рерната: 56 l
Температурен опсег: 40-240 °C
Дигитален програмер со 3 допир
Потрошувачка на статичка енергија: 0,75 kWh/циклус
Потрошувачка на енергија со вентилатор: 0,74 kWh/циклус
Функции на рерната:
– исклучен
– горниот грејач
– горен и долен грејач
– горен и долен грејач со вентилатор
– долен грејач
– скара
– скара со вентилатор
Емајл на рерната: црна
Врата: црно стакло што се отстранува
Стакло на вратата: 2
Осветлување на рерната: 1 сијалица
Чистење со пареа
Поврзана моќност: 8,1 kW
Напојување: 220 V/50 Hz
Опрема: 1 послужавник + 1 длабок плех + 1 жичана решетка
Димензии (ШxВxД): 60 x 83 x 60 cm
Тежина: нето/бруто: 43,7/46 кг