TESLA BS301WX • MILD
, ,

TESLA BS301WX

TESLA
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1012221

Напојување: 2хААА батерии
Материјал: Стакло
Може да меморира податоци за 8 лица

799,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд TESLA
Димензии 23х30cm
Максимална тежина на мерење 180kgs